Monday, 17 December 2012

mee rebus lunch time









minggu ni saya agak malas okehh..nak update 1 entry pon amik masa yang agak lama huhu..no idea la! otak beku!! hehe..tapi arini nak share ngan korang suma pasal mee rebus yang saya makan masa lunch tadi..mee rebus pak abas katanye la..mee rebus ni popular kat sg dua, then diorang bukak cawangan kat tesco extra seberang jaya..1st time cuba tadi hmm ok la not bad..hehe :)

saya ni jarang nak makan mee kat kedai lain sebab famly saya pon ada bukak 1 restoran buat mee gak..so hari-hari ngadap mee tu, naik bosan dah..tadi masa lunch, cik nad ajak  makan kat luar.. dia ajak makan kat tesco! dia nak belanja wehhh, wahhh sunguh baik hati kawan baik saya ni! bertambah sayanggg kat dia hahaha :)  bila sampai ja kat tesco,  saja la nak try makan mee rebus yang diorang kata sedap tu, bukan nya apa boleh di katakan menu saya ngan budak2 opis ni sama je hari2 bihun sup atau laksa sebab kedai makan kat opis kami tu jual benda yang sama je hari2 haishhhh bosan  ooo!! cer tukar menu sikit,baru la kitorang bersemangat waja nak mkn situ hari2 kan3..muahaha.




masa otw! harus lah snap2 pic..cik nad cukup pantang kalau dia drive pastu, saya kat tepi dok snap2 pic..memang dia akan bengang!! dia x suka org snap pic tanpa dia..cehhh kau tu tgh drive focus je la, kang nanti terbabas naya ja! dah la dua2 x kawen lagi huhu.. tapi nasib masa ni member saya yang lain tolong drive kan..x puas ati la tengok pic ni asal nampak cam tembam mambam ja?? ish3! x suka lah :(




ok ni la mee rebus pak abas yang diorang kata sedap n popular kat sg dua tu, saya rasa biasa ja mee rebus ni..hehehe tu pon abis gak 1 pinggan..huhu..masa mula2 makan memang rasa macam x boleh habis, tapi memandangkan cik nad belanja kena la makan abis, kang nanti tersentap pulak mampos muahahaha..cik nad dah la kejam taw x! kalau dia belanja org makan, tiba2 orang tu x abis makan mesti dia marah dia kata 'rugi ja aku belanja, x abis pon makan' pastu jeling2 tajam! hoiii takut aihh!! ok2 terus makan abis2 jugak walaupon terpaksa :) muahahaha *kenyataan ikhlas di ati*




cik nad makan mee goreng mamak..mee goreng mamak dia mmg sedap sangat tau, dengan basah nya,dengan banyak cucur udang dalam tu mmg sedap! haishhh rugi pulak x amik mee goreng! ok xpa, x pa nanti nak pujuk cik nad lagi lah suh belanja mee goreng lak! ala sekali sekala je kan2.. mee goreng je pong! hahaha :)

cik nad punya bufday dah nak sampai, 23/12/2012 ni bersamaan dengan hari ahad bufday dia..tapi saya rancang nak kuar clbrate ari sabtu ni pas balik keja terus g sunway mall tegok2 wayang, n belanja dia..ingat nak belanja dia chicken wing je lah sorang 6 pcs muahahahaha cukup la kan, janji belanja.. pizza2 x yah.. no way! tudiaaa kejam aihh muahahaha :)

tunggu next entry lak k :)





pic 4 bulan lepas, saja nak mengimbau kembali huhu...apepon epy bufday nad yang ke 24, moga panjang umo n dimurahkan rezki..dan yang penting,semoga bertemu jodoh aminnn *saja wish awal, nak amik ati*

TQ sudi baca :)
















5 comments:

  1. wei sampai hati ckp aku jeling tajam.. muahaha... wei.. jgn lupa blnja naaa.. kihkih.. ptot la ritu mkn habis rupanyaaa tkot aku mrh.. gilo.

    ReplyDelete
  2. haha ok chckn wing ja na sorg 6 pcs...:)

    ReplyDelete
  3. sedapnya...belanja la sy pulak awk...

    ReplyDelete