Wednesday, 6 February 2013

monrods






bertemu kembali!! cewahh, kali ni entry nak cita masa cuti kami makan kat monrods.. aritu masa cuti ganti thaipusam  kami adik beradik gi makan kat monrods! memandang kan hari tu plak time gaji kan, apa salahnya nak makan mewah sikit!  muahahaha...saya dah lama ngidam (macam orang ngandung lak) nak makan chicken chop kat tempat fav tapi tah apa masalah pemilik restoran tu x mau bukak ka apa tah! tiap kali nak pi mesti x bukak!! menciiiiii r :( huhh! last2 pilihan terakhir adalah monrods! hmmm x pe la asalkan dapat makan pon jadi la, nanti gi lain...hehe :)




sampai2 je terus cari tempat yang sempoi2, pencahayaan yang ok, suma nye kena bagi perfect! matlamat utama nanti bila nak snap,pic nampak cantikkk! tertarikkk!! haha (poyo)!  nak cari tempat pon satu hal gak...kejap2 'eh2 sini ok' pastu adik saya pon duduk la..pastu jumpa plak tempat lain 'eh2 bangun! sini ok' dia pon bangun sambil buat muka macam harimau sambil bebel2 boleh plak macam tu kan? huhu





ok sampai dah!! Mocha iced blanded n cappucino sedap!! tapi agak pahit..puihhh!! hahahaha..gi mana2 pon mesti saya akan order antara salah 1 air ni..memang ni minuman kegemaran saya okeh! sangatttt suka :)




ni makan yang kami order, black pepper chicken chop n lamb chop..yang saya order mesti la chicken chop gi mana pon chick chop atau pon fish n chip je.. yang lain x suka...macam adik saya dia order lamb chop..ya allah!!! x sedap siotttt x tipu ngan bau kambing nya werkkkk muntah hijau eeee busuk kambing.. x suka x suka... (tudiaa over gila) muahahaha



cer tengok muka! khusyuk gila kan bab makan huhh!! owhhh hancur diet ku!! huhu masa ni berselera sangat makan walaupon x berapa nak sedap..x memenuhi citarasa saya! x mau pi dah situuu! x best..sorry!!






lepas makan chicken chop, saya order roti bakar plak..cer tengok! suma ni nafsu semata2 haishhh macam mana nak diet ni?? tolong lah! huhh, roti bakar order plak 2 set mengada2 kan? x suka la nafsu makan macam ni ketara sangat..



masa ni tengah merenung masa depan..hahaha merenung lah sangat kan?? konon2 pic candid puihhhh nak muntah! hahaha...tapi betul lah dalam ati ni pikir macam2..masalah banyak sangt huhu yela tu kan3?? abaikan!!




alkisah di sebalik gambar ni...nak tau x? hehe masa ni dah abis makan n nak balik dah pon...biasa la kan pas abis makan nak rest2 perut dulu,sambil2 snap pic..kan3 harussss okeh! harus haha...pastu pakcik kat belakang tu nampak x?? dia kata "amboiiii sampai senget2 nak ambil gambar"  sibuk plak pakcik ni muahahaha dah tu pic dia termasuk sekali huhu..

rasa macam sesuatu yang x kena ngan pakcik ni taw pas pada amik pic ni, dia terus tengok kami adik beradik ni x lepas2 pandang..sampai la kami bangun nak bayar dia tengok,pastu jalan pi kat keta pon masih tengok sampai la kitorang dah gerak dari situ still tengok sampai bangun dari tempat duduk dia..hahhhh?? kenapa???? huhu abaikan je lah kan, dia nak buat menantu kot! muahahaha  :p



nak balik dah pon.. bayar2 x sampai rm50 pon hmm ok la..harga yang berpatutan tapi x berapa nak sedap! maaf ye maaf sekali lagi bos! huhu

saya perasan entry kali ni agak bosan...entry ni ada dalam draff dah lama sangat dari cuti thaipusam hahaha,,entry yang lama baru sekarang hegeh2 nak update...kelassss kau! haha orang bz biasa la kan macam ni la.. huhu ok selamat membaca tata :)

TQ sudi baca :)

1 comment:

  1. Igt nk nyanyi ka pa seround kt monrod tu..haha

    ReplyDelete